только у нас скачать шаблон dle скачивать рекомендуем
Назва теми
Переглядів
Відповідей
Останній
» Навігатор до фінансової свободи

Навігатор до фінансової свободи

30 січня 2019 р.  у нашій школі стартував навчально-просвітницький проект «Навігатор до фінансової свободи» для учнів 8 – В класу. Керівником проекту є вчитель - Германович Ольга Богданівна.
Сучасний навколишній світ характеризується дуже швидкими змінами, які стосуються усіх сфер життя людини. Тому надзвичайно важливим є уміння адаптуватися до нового середовища, швидко пристосовуватись до новітніх технологій, знаходити нові рішення, які допоможуть у досягненні успіхів. Відповідно до концепції Нової української школи однією з ключових компетентностей учнів є ініціативність і підприємливість, вміння генерувати нові ідеї, ефективно використовувати індивідуальні заощадження. Тому дуже важливим завданням є сформувати фінансову обізнаність школярів.
Заняття, що проводяться у рамках проекту, цікаві й пізнавальні, розвивають уміння й навики, які знадобляться учням не тільки в навчальному процесі, а й у різних життєвих ситуаціях. Учні щиро вдячні організаторам за можливість реалізувати такий проект у нашій школі.























скачать dle 11.1смотреть фильмы бесплатно