только у нас скачать шаблон dle скачивать рекомендуем
Назва теми
Переглядів
Відповідей
Останній

ЗНО 2019

Чого очікувати від ЗНО у 2019 році?

  • Зовнішнє незалежне оцінювання 2019 року буде проведено з 20 травня до 12 липня 2019 року, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 22.08.2018 № 931 «Деякі питання проведення в 2019 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти», зареєстрованого в Міністерстві юстиції 11.09.2018 за № 1030/ 32482.
  • Кожен зареєстрований учасник ЗНО матиме можливість скласти тести не більш як із чотирьох предметів із 11: українська мова і література, математика, історія України, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, німецька, іспанська, французька мови.

  • Результати ЗНО з трьох предметів: українська мова і література (українська мова), математика або історія України (період XX - поч. XXI століття), а також ще один предмет за вибором випускника закладу загальної середньої освіти зараховуватимуться як результати державної підсумкової атестації (ДПА) за освітній рівень повної загальної середньої освіти.
  • Випускникам закладів загальної середньої освіти, які виявлять бажання проходити ЗНО з іноземної мови та зарахувати їх як результати ДПА, необхідно буде обрати академічний рівень (якщо вивчали мову на академічному рівні чи рівні стандарту) або профільний (якщо вивчали на профільному рівні).
  • Для студентів закладів вищої освіти І-ІІ р.а., учнів, (студентів, слухачів) закладів професійно-технічної освіти, які у 2019 році здобудуть повну загальну середню освіту, обов’язковим є проходження ЗНО з української мови та літератури, математики або історії України (за вибором учня, слухача (студента) для зарахування результатів ДПА з української мови, математики або історії України.
  •  Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти запрошує майбутніх учасників ЗНО відвідати сайт
    www. lv.testportal.gov.ua і скористатись оновленим ресурсом тренувального он-лайн тестування, методичними доробками з історії України з метою належної підготовки до ЗНО 2019.

Додаткова інформація:

www. testportal.gov.ua – сайт Українського центру оцінювання якості освіти;

скачать dle 11.1смотреть фильмы бесплатно