только у нас скачать шаблон dle скачивать рекомендуем
Назва теми
Переглядів
Відповідей
Останній

День вчителя

Так хочеться сказати «ДЯКУЮ» !

«11-й клас!Ура! Випуск! Ух, нарешті!». На таку реакцію чекали? Мені здається, що більшість одинадцятикласників саме так і уявляли собі останній рік навчання у школі. Але, чи насправді так весело, як нам здавалося?

         11-й клас… Ти з нетерпінням чекаєш цей рік, але водночас приходить усвідомлення, що шкільні будні вичерпуються. Розумієш, що  більше не зможеш переступити шкільний поріг у ролі учнів, не зможеш запізнитися на урок (а таке бувало), тебе вже не викличуть до дошки виконувати якесь завдання. Це розуміння з̓являється тільки тоді, коли нас вже офіційно називають одинадцятикласниками. На жаль, тільки тепер, ми починаємо усвідомлювати, що шкільні дні летять із шаленою швидкістю і ніхто не може уповільнити  незворотний час дитинства. Тому хочеться провести цей рік по-особливому, ніби вдихнути останній ковток повітря і насолодитися шкільними радостями.

Висловлюємо величезну вдячність усім вчителям, хто творить нашу історію довгі одинадцять років. Завдячуємо  тим, хто кожного дня наставляє нас на правильну дорогу; тим, хто є нашим другом  та порадником у важку хвилину; тим, хто  за будь-якої погоди приходить до нас у клас; тим, хто нас любить і сприймає  такими, якими ми є. Дякуємо за найцікавіші шкільні уроки (повірте, нам було цікаво) і просимо вибачення за нашу щоденну учнівську нечемність.

 Без Вас ми б не досягли висот успішності. Ви надихаєте, завжди підтримуєте, своїм прикладом  показуєте терплячість і наполегливість. Спасибі за титанічні зусилля і працю для досягнення нашої мети.

Бажаємо Вам здоров᾽я та наснаги для виховання та втілення мрій своїх учнів!

Христя Доскочинська, 

учениця 11-Б кл. 

голова учнівського парламенту























скачать dle 11.1смотреть фильмы бесплатно